lauantai 24. syyskuuta 2011

Tonnikala-fetapiirakka

Kai sitä joskus täytyy epäonnistuakkin.. Uunin lämpö oli jostain syystä kääntynyt vajaaseen sataan asteeseen ja huomasin sen vasta kun ihmettelin miksi piirakka ei meinaa millään kypsyä. Maku oli kuitenkin niin hyvä että pakko blogata resepti talteen! En muista mistä olen reseptin löytänyt, mutta kuukausitolkulla tämäkin on odottanut kokeilua.


Tonnikala-fetapiirakka

1 pkt piirakkataikinaa

Täyte:
1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa
1 prk creme cuisinea, esimerkiksi sipulia tai valkosipuli-yrttiä
2 prk tonnikalaa öljyssä
2 kananmunaa
1 prk fetakuutioita
muutama kourallinen juustoraastetta

Kauli sulanut piirakkapohja pellin kokoiseksi levyksi. Jätä puolet juustoraasteesta piirakan päälle ja sekoita muut ainekset keskenään. Kaada pohjan päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.. paitsi jos joku kääntää uunin liian pienelle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti