Lauantain lohifile oli jättikokoinen ja koska en jaksa syödä päivästä toiseen samaa ruokaa, puolitin sen ja tein tänään runsaammin maustettua uunilohta. Selailin intialaista keittokirjaa ja googlettelin erilaisia reseptejä ja päädyin tähän maustekomboon.
Intialastyylisesti maustettu lohi
Kipossa:
1,5 dl partista
1,5 tl cayennea
3/4 tl kurkumaa
1 tl korianteria
3/4 tl kuminaa
2 tl inkivääritahnaa
2 tl valkosipulimurskaa (vai tahnaa vai mitä se nyt on)
suolaa
Nämä sekaisin ja lohen päälle. Paistetaan uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.
Siellä lepää :
Lisäksi tein vähän lohkoperunoita ja kurkkuraitaa kurkusta ja partiksesta. Sopi hyvin tasoittamaan kalan mausteisuutta.
Joo, ensimmäistä kuvaa on väännetty ja käännetty moneen kertaan ja vaikka se kuvankäsittelyohjelmassa on oikeinpäin, täällä se kääntyy aina nurin. V*tun blogger!! Ja iphone!!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti