


Suklaamenu kuulostaa jopa ällöttävältä, mutta sitä se ei ollut. Jos ajattelee niin, on ehkä Fazerin sinisen suurkuluttaja (kaikki kunnia Fazerille ja kansalllissuklaalle). Muualla maailmassahan suklaa ei ole sama asia kuin makea maitosuklaa. Kun maistaa aitoa kaakaojauhetta tai kunnon prosenttisuklaata, tajuaa että suklaan ei tarvitse kuulua vain jälkiruokaan.
Alkuruoaksi söimme paistettua kampasimpukkaa ja kylmää valkosuklaa-avocadorisottoa. Tämä oli kuin pieni taideteos!


Pääruoaksi valitsimme kaakaoglaseeratut härän grillipihvit chili-suklaavoilla ja friteeratulla perunalla.

Jos tippaleipä menisi naimisiin perunan kanssa, syntyisikö siitä tuollainen lisäke?

Jälkkäriksi valitsimme suklaajälkiruokalajitelmat. Kannatti, ehdottomasti.


Lajitelma sisälsi valkosuklaakeittoa, melonia, maitosuklaamoussea, tryffeleitä, suklaa-mantelikakkua ja suklaafondantin.

Örp. Ehdottoman hyvä tapa viettää syntymäpäivää.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti