torstai 13. lokakuuta 2011

Vihdoinkin maksaa!

Olen käynyt kansalaisopiston ruokakurssilla jo vuosia, ja jo vuosia olen toivonut että pääsisin siellä opiskelemaan maksaruokien tekemistä. Vuonna 2009 huhtikuussa se oli jo lähellä, mutta silloin en itse päässyt paikalle Tina Turnerin Suomen keikan vuoksi (olisi kai pitänyt soittaa Tinalle ja pyytää siirtämään keikkaa.. ;) ), joten siltä kerralta se jäi. Viime vuonna yksi kurssilaisista oli sitä mieltä että ei voi olla sisäelinten kanssa samassa keittiössä. Tänä vuonnakin oli joku vastentahtoinen, mutta onneksi myös monta muuta kiinnostunutta, joten vihdoinkin!!

Ehkä vähän ällöä, mutta helppoa ja nopeaakin. Nimittäin broilerinmaksojen puhdistus (ei ollut paljonkaan tekemistä) ja paloittelua


Tehtiin siis broilerinmaksakastiketta..



.. ja jauhemaksapihvejä jotka piileskelevät sipulin alla



Molemmat olivat erittäin hyviä ja aion ehdottomasti tehdä niitä kotonakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti