Tein pitkästä aikaa cannelloneja, ohje pastapaketin takaa.
Täyttäminen on sotkuista touhua, mutta käy helpoiten kun pastarullat ovat pystyssä vuoassa ja täytettä laittaa pienellä lusikalla rullien sisään. Sitten vain rullat nurin ja päälle kastikeainekset ja juustoraastetta.
Tonnikala-oliivitäyte voisi myös sopia tähän ruokaan hyvin.
Cannellonit
1 pkt cannelloneja (250 g)
Jauhelihatäyte:
500 g jauhelihaa
2 sipulia
3-4 valkosipulinkynttä
1 porkkana raasteena
2-3 dl vettä
1 lihaliemikuutio tai 1 rkl lihafondia
2-3 rkl mietoa salsakastiketta (vahvaa vähemmän)
½ tl valkopippuria
1 rkl oreganoa
1 rkl basilikaa
100 g juustoraastetta
Päälle:
2½ dl kermaa
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
50 - 100 g juustoraastetta (parmesan tai emmental)
Valmista jauhelihakastike. Ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, raastettu porkkana, vesi ja mausteet. Lisää lopuksi juustoraaste, sekoita.
Täytä pastaputket ja lado ne isoon uunivuokaan yhteen kerrokseen. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste.
Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti