Pääsiäisen jälkeiseen elämäään kuuluu siis uunittomuus. Miksi aina ajattelee sellasia asioita mitä ei voi syystä tai toisesta tehdä? Niinkuin esimerkiksi päivätorkut arkisin, varpaiden liottelu vedessä laiturilta kun järvissä on vielä jäät tai lankkuperunat pihvin lisukkeeksi uunittomana?!?
Lankkuperunat jäivät pakkaseen ja pihvin seuraksi tein fetatäytteisiä paprikoita. Taputin itseäni selkään kun olin tajunnut tallentaa näin loistavan lisäkereseptin vaikka pidinkin outona täytettyjen paprikoiden tekemistä paistinpannulla eikä uunissa. Näin ohjeen Kaikki äitini reseptit -blogissa ja sanon vaan että kannattaa kokeilla. Myös kesällä grillissä. Ja ehdottomasti bruschetan päällä kuten Nanna ehdottaa!
Pannulla paahdetut suippoparikat
2 suippopaprikaa
1 prk fetaa
oliiveja
pinjansiemeniä
rosmariinia
mustapippuria
sitruunamehua
Puolita paprikat ja poista siemenet. Paahda paprikoita kuumalla paistinpannulla sen verran että ne alkavat paikoittain mustua. Sammuta hella ja laita kansi paistinpannun päälle ja anna paprikoiden kypsyä kauttaaltaan pehmeiksi.
Paahda pinjansiemenet. Puolita oliivit ja murustele feta. Sekoita keskenään ja lisää rosmariini. Tai jos rosmariinia ei löydy ryytimaalta tai kaupasta, kokeile muita yrttejä kuten allekirjoittanut. Jaa seos tasan suippoparikoille Jauha päälle pippuria ja purista sitruunamehua koko pituudelle. TAI jos olet laiska, laita kaikki täytteen ainekset iloisesti sekaisin kulhossa ja sitten paprikanpuolikkaiden päälle. Minä kaadoin lisäksi vähän oliiviöljyä päälimmäiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti