keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tortillavuoka

Miten olen voinut unohtaa dokumentoida tämän ruoan?!?

Ohje on alunperin Valion reseptilehdestä ja itse bongasin sen eräältä keskustelupalstalta useampi vuosi sitten. Täytteen voi valita mielensä mukaan, kinkku-ananas-homejuuston lisäksi toimivia ovat esimerkiksi myös jauheliha, tonnikala ja kana. Helppoa ja hyvää!

Paketillinen tortillalettuja leikataan kolmeen tai neljään suikaleeseen lettujen ja vuoan koosta riippuen. Rullataan suikaleet ja asetellaan pystyyn uuninkestävään vuokaan:



Tässä versiossa täytteen valmistus on helppoa. Kulhossa sekaisin kinkkusuikaleita (esimerkiksi pussillinen savukinkkusuikaleita tai vastaava määrä jotain muuta), pussillinen homejuustomurua ja pari purkkia ananasta pilkottuna. Ananaslientä ei ehkä kannata laittaa kaikkea. Täytetään tortillarullat, käy helpoiten lusikalla. Joissakin ohjeissa kehotetaan täyttämään tortillaletut ja sitten leikkaamaan osiin, mutta siitä seuraa vain sotkua. Nimim. been there, done that..



Täytettyjen rullien päälle kaadetaan sekoitus kermaa ja juustoraastetta, molempia 2 desiä. Uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia ja ääntä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti