Ainakin kasvikset ovat raikkaamman näköisiä, uunituksen jälkeen jotenkin nuhjuisempia..
Viikonloppuna vietetään äitienpäivää ja lupasin viedä oman äidin luo tarjoilut mukanani. Liemessä-ruokablogissa olin joskus nähnyt suolaisen pannarin ohjeen, joka oli jäänyt mieleen ja pääsi nyt siis kokeiluun. Maistui omassa suussa hyvältä eikä takuulla jäänyt ainoaksi suolaiseksi pannariksi mitä teen. Myös veljenpoika tykkäsi kovasti!!
Resepti taas itselle muistiin, alkuperäinen täällä.
Suolainen pannari
8 dl maitoa
3 munaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 pkt fetaa
1 parsakaali
1 rasia kirsikkatomaatteja
kinkkua (ehkä 150g savukinkkua, alkuperäisen ohjeen parmankinkusta voi vain haaveilla kyläkaupoissa)
75 g emmental-juustoraastetta
Sekoita pohjaataikinan ainekset ja kaada uunipannulle. Laita päälle täytteet. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti