sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ei pöllömpi kurssi

Työt ovat tehokkaasti häirinneet harrastamista, mutta pari viikonloppua sitten tuli pitkästä aikaa koruiltua! Vietin yhden lauantaipäivän hopeasavikurssilla ja erityisen kovasti odotin hankkimani silikonisen pöllö-muotin kokeilemista.


Edellisillan juhlimisella saattoi ehkä olla osuutta asiaan, sillä jotenkin tuntui että luovuus ei ollut huipussaan. Niinpä pitäydyin silikonimuoteissa ja pöllön lisäksi kokeilin opettajan ruusumuotteja. Olen pitkään halunnut hopeisia tappikorviksia, mutta edellisen kerran hopeasavikuviolätkäyritelmistä tuli liian painavat ja ne päätynevät joskus johonkin muuhun käyttöön.

Tällä kertaa otin 10 g hopeasavea josta puolesta tein isomman ruusun ja toisesta puolesta korvikset. 2,5 g / korvis ja taas liian painavat! En tiedä onko minulla jotenkin tavallista herkemmät korvat, mutta olisin kuvitellut että 2,5 g (+tappikiinnitys) ei olisi ollut liikaa :(

Isompi ruusu jäi odottamaan syksyä ja toivottavasti jatkuvaa kursseilua. Päätynee sormukseksi ja saa toivottavasti seurakseen pienemmät ruusukorvikset..


Onneksi kuitenkin pöllöstä tuli kaunis. Pöllö kävi patinoitumassa rikkimaksaliuoksessa ja kiillotuksen jälkeen se oli nahkanauhaa vaille valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti