keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Voi muna mikä tahna

Jep jep, enpähän olisi taas itse keksinyt! Ärsyttävä piirakan päältä tippuileva munavoi jäi historiaan kun näin jossain blogissa tai lehdessä munavoista tehdyn tahnan.

Munavoitahna

5 keitettyä kananmunaa
50-70 g pehmennyttä voita
ripaus suolaa

Ohje on niinkin haastava kuin kaikki kippoon ja sauvasekoittimella tahnaksi. Tahna pursotinpussin kautta piirakoiden päälle niin vieraat kuvittelevat astetta enemmän kodin hengettäreksi. Lisäpisteitä hifistelijöille ruohosipuli- tai muulla koristelulla. Itsellä ei yrttejä näin talvella sattunut olemaan joten mentiin tällä. 


Taitavamman pursottajan piirakoiden päällä voisi olla vaikka ruusutarha, mutta ei meillä. Ei sillä etteikö ruusujen pursottamista olisi kiva joskus oppia.. mutta nämä taidete.. räpellykset riittivät tällä kertaa sattuneesta syystä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti